Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: Η ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


Ο βιοσυντονισμός είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος έγκαιρης και πρώϊμης διάγνωσης, όπως και εξαιρετικά αποτελεσματικής θεραπείας με φυσικούς τρόπους και χωρίς παρενέργειες.
Σήμερα θεωρείται δεδομένο, αφού έχει αποδειχθεί από την Κβαντική Φυσική, πως ότιδήποτε υλικό, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρωπίνου σώματος, δεν είναι τίποτα άλλο παρά συμπυκνωμένη ενέργεια. Αυτή η θεώρηση, όπως είναι φυσικό, έχει φέρει πραγματική επανάσταση στο χώρο των φυσικών επιστημών και ειδικότερα στην επιστήμη της ιατρικής, αφού έτσι προσεγγίζει με μοναδικό τρόπο την βαθύτερη ουσία της ίδιας της ζωής και συνεπώς τους απώτερους μηχανισμούς της διατήρησης της υγείας και της αποκατάστασης των διαταραχών της. Σύμφωνα λοιπόν με την Κβαντική Φυσική, ότι συνθέτει την ύπαρξή μας ολόκληρη και εμφανίζεται σε υλικό επίπεδο σαν οργανισμός είναι μια άπειρη σύνθεση ταλαντώσεων και, όπως έχουν δείξει διάφοροι ερευνητές, οι διάφορες διαταραχές εκδηλώνονται αρχικά σε αυτό το ενεργειακό υπόβαθρο, που είναι και η βαθύτερη ουσία μας. Αυτό, δηλαδή, που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ένας αποσυντονισμός από την «φυσιολογική συχνότητα» ορισμένων ταλαντώσεων που συνθέτουν τον οργανισμό μας και αυτό λαμβάνει χώρα πολύ πριν οι διαταραγμένες ταλαντώσεις  εμφανιστούν σαν παθολογικές οντότητες σε σωματικό (οργανικό) επίπεδο.
Ο βιοσυντονισμός είναι μια νέα τεχνολογική μέθοδος, οι οποία στηρίζεται σε αυτές ακριβώς τις επιστημονικές γνώσεις και ανακαλύψεις και με βάση αυτό, είναι σε θέση να αποτελέσει μία πολύτιμη ασπίδα για την έγκαιρη αποτροπή σε πρωταρχικό επίπεδο, καθώς και μία μεγάλη βοήθεια για την αποκατάσταση πολλών από τις διαταραχές που συμβαίνουν σε έναν οργανισμό, στοχεύοντας μάλιστα στην πρωτογενή αιτία τους. Η εξέλιξη του βιοσυντονισμού βασίστηκε, κατ' αρχάς, στην εμπειρία του ηλεκτροβελονισμού που ήταν συνέχεια της αρχαίας μεθόδου του βελονισμού και έτσι κατ΄ ανάλογο τρόπο, αντί για ηλεκτρικά δυναμικά, επιχειρήθηκε η ανίχνευση (διαγνωστικά) και η επιστροφή (θεραπευτικά) στο σώμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων διαφόρων συχνοτήτων. Έτσι επιτεύχθηκε, με την μελέτη και την καταγραφή των φυσιολογικών και παθολογικών συχνοτήτων που αντιστοιχούν στις ανάλογες ταλαντώσεις, όπως και διά της εφαρμογής κατάλληλων παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στις ανάλογες συχνότητες που αδρανοποιούν τις παθολογικές ταλαντώσεις, η ενεργειακή εξισορρόπιση, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της ισορροπίας του οργανισμού σε ενεργειακό και σε οργανικό επίπεδο. Είναι έτσι σήμερα δυνατό, να ανακουφισθεί και τελικώς να απαλλαγεί ο οργανισμός από τις διαταραγμένες δονήσεις, είτε αυτές είναι ενδογενείς και προέρχονται από το ίδιο το σώμα, είτε είναι εξωγενείς και προέρχονται από ξένες ουσίες και μικροοργανισμούς που έχουν βρεθεί μέσα του.
Η θεραπεία με βιοσυντονισμό, λαμβάνοντας υπ' όψη και αντιμετωπίζοντας τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των ασθενειών, πάει ένα βήμα πιό πέρα από την συμβατική ιατρική, που στις πλείστες των περιπτώσεων εξαντλείται στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και των οργανικών μόνον επιπτώσεων των διαταραχών υγείας που στην ουσία, όμως, εξελίσσονται σε ενεργειακό επίπεδο. Η θεραπεία με την μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, είναι ανώδυνη και, το σημαντικότερο, ακίνδυνη, αφού εφαρμόζεται εδώ και αρκετές δεκαετίες χωρίς παρενέργειες. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τις μεθόδους θεραπείας της «κλασσικής» ιατρικής όσο και με τις «εναλλακτικές» μεθόδους. Στις περισσότερες των περιπτώσεων επιτυγχάνει εκπληκτικά αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι δεν είχαν καμία επιτυχία, ή επέφεραν μόνο ελάχιστη ανακούφιση, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, ώστε οι Ρώσοι ειδικοί επιστήμονες που διαθέτουν και την ανάλογη κλινική εμπειρία, διατείνονται ότι για τον βιοσυντονισμό δυνητικά δεν υπάρχουν ανίατα νοσήματα!
Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε, ότι το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου του βιοσυντονισμού, σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, είναι ότι η διάγνωση και η θεραπεία με τον βιοσυντονισμό γίνεται σε πρωτογενές-πρωταρχικό (ενεργειακό) επίπεδο και γι' αυτό υπερέχει τόσο πολύ έναντι των άλλων μεθόδων και όσον αφορά το έγκαιρο της διάγνωσης, έτσι ώστε να είναι δυνατή με αυξημένες πιθανότητες η πρόληψη, ή η αποκατάσταση της υγείας, αλλά και όσον αφορά την αποτελεσματικότητα που σε πολλές περιπτώσεις, σύμφωνα με κλινικές μελέτες, πλησιάζει το 100%. Εάν ληφθεί υπ' όψη και το ότι η μέθοδος αυτή στερείται γενικώς παρενεργειών, αντιλαμβάνεται κανείς το γιατί όλο και περισσότεροι επιστήμονες ανά τον κόσμο υποστηρίζουν ότι φέρνει μια πραγματική επανάσταση στον χώρο της υγείας και αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα για τον πάσχοντα άνθρωπο, δίνοντας λύση σε πολλά από τα σημερινά αδιέξοδα των συμβατικών επιστημών της υγείας.
Η διάγνωση με βιοσυντονισμό σήμερα μπορεί να γίνει κτήμα του καθενός, αφού υπάρχει μια πολύ εύχρηστη (φορητή) και μικρού σχετικά κόστους (δεν ξεπερνά τα 1250 ευρώ) διαγνωστική συσκευή βιοσυντονισμού, που συγκεντρώνει όμως όλα τα πλεονεκτήματα αντίστοιχων επαγγελματικών συσκευών, έχοντας επιπλέον τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πολύ χαμηλού κόστους, της εύκολης χρήσης και του απλού χειρισμού, που συνδυάζονται με την μεγάλη αξιοπιστία, αλλά και την πληρότητα στην διάγνωση. Η διαγνωστική αυτή συσκευή είναι της Ρώσικης εταιρείας Biomedis, ονομάζεται "Bris scanner" και διαθέτει  λογισμικό προσαρμοσμένο στα Ελληνικά, με την οποία μπορεί ο καθένας, θεραπευτής ή μη, να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες για έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία, που παρέχει η μέθοδος του βιοσυντονισμού σε πρωτογενές, δηλαδή ενεργειακό, επίπεδο.
Σε επίπεδο θεραπείας με βιοσυντονισμό, η εταιρεία Biomedis διαθέτει μικρές φορητές συσκευές βιοσυντονισμού και έτσι η θεραπεία μπορεί να γίνεται με τρόπο εύκολο αλλά και αποδοτικό, όπου και να είστε, χωρίς να χρειάζεται να πάτε κάπου συγκεκριμένα και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος. Οι φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της Biomedis έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν από 1500 μέχρι και 3200 έτοιμα προγράμματα βιοσυντονισμού, δηλαδή 4700 προγράμματα στις ενοποιημένες βάσεις δεδομένων, ή και να προγραμματισθούν για ακόμη περισσότερα. Με τον τρόπο αυτό, όπως είναι φυσικό, η θεραπεία με βιοσυντονισμό μπορεί να γίνει εύκολα, πρακτικά και πολύ αποτελεσματικά, αφού την έχετε κυριολεκτικά στην τσέπη σας και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος, που προσδιορίζεται περίπου (ανάλογα την ισοτιμία ευρώ-ρούβλι) στα 250 - 380 - 550 ευρώ, για τις τρεις βασικές από αυτές.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία για τον βιοσυντονισμό, ή τις συσκευές βιοσυντονισμού Biomedis, καθώς και για την ενημέρωσή σας σχετικά με την προμήθεια των συσκευών, τον προγραμματισμό τους, όπως και για να πάρετε οδηγίες για την εφαρμογή της  κατάλληλης θεραπείας,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail biomedis.med@gmail.com

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου