Θεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού
Η Ρωσική εταιρεία BIOMEDIS είναι μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής συσκευών βιοσυντονισμού που εξαπλώνεται γρήγορα σε όλον τον κόσμο και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν κτήμα τους το βιοσυντονισμό, την πιο πρωτοποριακή αλλά και αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας, χωρίς μάλιστα παρενέργειες, που έρχεται να συμπληρώσει κατά πολύ τις συμβατικές ή ολιστικές μεθόδους θεραπείας.

Η εταιρεία BIOMEDIS διαθέτει πολύ εξελιγμένες μικρές φορητές συσκευές βιοσυντονισμού, έτσι ώστε η θεραπεία με βιοσυντονισμό μπορεί να γίνεται, πλέον επί των ημερών μας, με τρόπο απλό και εύκολο, που δεν στερείται όμως καθόλου της εξαιρετικά μεγάλης αποτελεσματικότητας της θεραπείας με βιοσυντονισμό και είναι επιπλέον πολύ χαμηλού κόστους. Οι φορητές αυτές συσκευές βιοσυντονισμού έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν συνολικά 4700 έτοιμα προγράμματα βιοσυντονισμού, ή και να προγραμματισθούν για ακόμη περισσότερα.

 

Τις τρείς κύριες συσκευές από αυτές που έχουν την μορφή μικρών ηλεκτρονικών συσκευών μπορείτε να τις δείτε παρακάτω και είναι κατά σειράν η Biomedis Trinity, η Biomedis M και η Biofon.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε παρακάτω τον πλήρη κατάλογο των θεραπευτικών συσκευών της Biomedis με τις τιμές τους:1. Φυσιοθεραπευτική συσκευή "BIOMEDIS TRINITY"

Η νέα πρωτοποριακή φορητή συσκευή BIOMEDIS TRINITY φέρνει πραγματική επανάσταση και αλλάζει όλα τα -έως τώρα- δεδομένα στη θεραπεία με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού - ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας. Αυτό οφείλεται, κυρίως, στο γεγονός ότι εφαρμόζει ένα νέο και πολύ πρωτοποριακό τρόπο θεραπείας με συνδυασμό πολυσυχνοτήτων, που παράγεται για πρώτη φορά από 3 συστήματα εκπομπής και κατευθύνεται σε διάφορα επίπεδα στον οργανισμό μας, που συνθέτουν τόσο τη ψυχική, όσο και την οργανική μας ύπαρξη, ως ενιαίο σύνολο. Η συσκευή, εκτός από τη δυνατότητα που έχει να φορτωθεί και να εφαρμόσει περίπου 4700 σύμπλοκα προγράμματα, έχει και προεγκατεστημένα προγράμματα, προϊόντα πολύ πρωτοποριακών ερευνών και εφαρμογών, όπως και εξαιρετικά ικανά να μεγιστοποιήσουν τα θεραπευτικά αποτελέσματα, γιατί κατευθύνονται όχι μόνο στην αποκατάσταση των οργανικών διαταραχών, αλλά και στη βαθύτερη αιτία γένεσής τους που είναι η νοητική-ενεργειακή ανισορροπία.

ΤΙΜΗ: 450 ευρώ

 

2. Φυσιοθεραπευτική συσκευή "BIOMEDIS M" - NEW

Φορητή συσκευή για ηλεκτρομαγνητική θεραπεία που διαθέτει και την δυνατότητα να εφαρμόζει προγράμματα πολλαπλών συχνοτήτων, έτσι ώστε να συμπυκνώνονται κατά πολύ οι χρόνοι θεραπείας. Προγραμματίζεται μέσω υπολογιστή.

ΤΙΜΗ: 380 ευρώ

 

3. Συσκευή "Biofon"

'Εχει το σχήμα ρολογιού χεριού και μπορεί να εφαρμόσει τρία σύμπλοκα προγράμματα με πολλαπλές συχνότητες. Προγραμματίζεται μέσω υπολογιστή.

ΤΙΜΗ: 250 ευρώ

 

4. Αξεσουάρ για θεραπευτικές συσκευές Βιο-Βραχιόλια

Ηλεκτρόδια χειρός για εξωγενή θεραπεία με Βιοσυντονισμό που βελτιώνει την επίδραση της θεραπείας με τις φορητές θεραπευτικές συσκευές.

ΤΙΜΗ: 70 ευρώ

 

5. Συσκευή με Κβαντική Θεραπεία "Therapy Glasses"

Έχει την μορφή γυαλιών και λειτουργεί με κβαντική επενέργεια και χρωματοθεραπεία.

ΤΙΜΗ: 260 ευρώ

 

6. Φυσιοθεραπευτική συσκευή "Mobile Healer"

Συσκευή φυσιοθεραπείας με βιοσυντονισμό, σε συνδυασμό με smartphone ή tablet συσκευές, εξαιρετικά εύκολη στην χρήση.

ΤΙΜΗ: 200 ευρώ

 

7. Φυσιοθεραπευτική συσκευή "Mini"

Συσκευή Φυσιοθεραπείας σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος, πολύ εύκολη στην χρήση. Χορηγείται εναλλακτικά και με ενσωματωμένο το πρόγραμμα "BODY 13" που είναι ιδανικό για παθητική γυμναστική και ενδείκνυται ιδιαίτερα για κατάκοιτους, ή όσους θέλουν να διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση, κυρίως σε επίπεδο μυϊκού συστήματος.

ΤΙΜΗ: 200 ευρώ

 

8. Φυσιοθεραπευτική συσκευή "Mini Energy"

Συσκευή Φυσιοθεραπείας σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος, πολύ εύκολο στην χρήση, με το έτοιμο πρόγραμμα "ΕΝΕΡΓΕΙΑ" που διατηρεί ή και αποκαθιστά την ενεργειακή κατάσταση του οργανισμού μας σε καλό επίπεδο.

ΤΙΜΗ: 200 ευρώ

 

9. Θήκη για "Mini + Mini Energy"

Θήκη από γνήσιο δέρμα, που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση με την συσκευή Biomedis MINI.

ΤΙΜΗ: 25 ευρώ

 

10. Συσκευή "Express Biotest 2015" με το λογισμικό του

Συσκευή για την άμεση καταγραφή και παρακολούθηση της κατάστασης του οργανισμού μας, όπως των μεσημβρινών ενέργειας, επιπέδου στρες κλπ.

ΤΙΜΗ: 290,00 ευρώ

 

11. Συσκευή"Ecofood"

Συσκευή για την απολύμανση των τροφίμων και του νερού.

ΤΙΜΗ: 260 ευρώ

 

Οι παραπάνω τιμές μπορεί να κυμαίνονται ανάλογογα με την ισοτιμία (ευρώ-ρούβλι) και δεν συμπεριλαμβάνουν τα μεταφορικά

 

Σχετικά με την προμήθειά τους, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν σημεία πώλησης στην Ελλάδα, ή αντιπρόσωποι και η προμήθειά τους γίνεται απευθείας από την Ρωσία, όπου διατίθενται προς πώληση. Εμείς, σαν ειδικοί επιστήμονες και συνεργάτες της εταιρείας Biomedis, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε υπεύθυνα, τόσο για την προμήθειά τους, όσο και για τον προγραμματισμό και την χρήση τους, με τον πιο αποδοτικό και ασφαλή τρόπο, παρέχοντάς σας όλες τις σχετικές και αναγκαίες πληροφορίες σε βάθος χρόνου και διατηρώντας διαρκή επικοινωνία μαζί σας, για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια και την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού, καθώς και ότι αφορά τον βιοσυντονισμό γενικότερα,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: (+30) 6932 256 284 & στο e-mail: biomedis.med@gmail.com


1 σχόλιο: