Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΑΣΙΤΑ: Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ!
Μήπως πάσχετε από αϋπνία ή ξυπνάτε πολλές φορές κατά την διάρκεια της νύχτας; Μήπως βασανίζεστε για πολύ καιρό από κούραση, εξάντληση, κακή διάθεση, ή ακόμη και κατάθλιψη; Μήπως έχετε ανεξήγητη δυσκοιλιότητα, ή αντίθετα διάρροια, πολλά αέρια, ρεψίματα, σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, ή διάφορα δερματικά εξανθήματα-ερεθισμούς-κοκκινίλες; Τότε πρέπει να σκεφτείτε ότι μπορεί να έχετε παράσιτα μέσα σας και ότι αυτά είναι υπεύθυνα γι' αυτά και άλλα προβλήματα υγείας που πιθανόν σας βασανίζουν..!
Η παρασίτωση είναι ένα σχετικά συχνό πρόβλημα υγείας, που δεν μπορούμε εύκολα να υποψιαστούμε και οφείλεται σε διάφορους μικρούς, ή και μεγαλύτερους μικροοργανισμούς, που μολύνουν κυρίως  το γαστρεντερικό μας σύστημα και που ζουν και τρέφονται κυριολεκτικά από εμάς, επιβαρύνοντας πολλαπλώς τον οργανισμό μας. Τέτοια παράσιτα μπορεί να είναι τα διάφορα σκουλήκια, όπως οι ταινίες, οι ασκαρίδες κλπ. και η μόλυνση γίνεται συνήθως από τα αυγά τους. Τα συμπτώματα, που προκαλούν, μπορεί να φαίνονται, πολλές φορές, ανεξήγητα, όπως τα παραπάνω, αλλά οφείλονται συνήθως στις τοξίνες που απελευθερώνουν τα παράσιτα στο αίμα και οι οποίες μπορεί να αλληλοεπιδρούν με τους νευροδιαβιβαστές και έτσι μπορεί να εξηγηθεί γιατί προκαλούν, μεταξύ των άλλων, μεταβολές στην διάθεση, νευρικότητα, άγχος, κατάθλιψη, αϋπνία, ή δερματικές εκδηλώσεις.

Επισήμως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας περιγράφει ότι περισσότερα από 4.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι μολυσμένοι, ή πάσχουν από παρασιτικές ασθένειες. Σύμφωνα με έρευνες, όμως, υπολογίζεται ότι ο μισός πληθυσμός του πλανήτη είναι μολυσμένος με παράσιτα και 16 περίπου εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν την ζωή τους απο αυτά ετησίως. Αλλά υπάρχουν ερευνητές που υποστηρίζουν ότι η η πραγματικότητα είναι ακόμη πιο ζοφερή, όπως ο Ρώσος Β. Π. Σέργκιγεβ, που διατείνεται ότι στην Ρωσία κάθε χρόνο πεθαίνουν τουλάχιστον 22 εκατομμύρια άνθρωποι εξαιτίας των παρασίτων και άλλοι, όπως ο Ρος Άντερσον (ΗΠΑ) και ο Ν. Κραβτσένκο (Ρωσία), που λένε πως το 95 – 99% του πληθυσμού του πλανήτη έχει παράσιτα χωρίς καν να το γνωρίζει! Σύμφωνα με τα στοιχεία, κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Ελλάδα. Για παράδειγμα, ένας τρηματώδης έλμινθας ο Οπισθόρχις, που παρασιτεί συνήθως στα όργανα ήπαρ-χοληφόρα-πάγκρεας και πηγή μόλυνσης είναι κυρίως τα κατεψυγμένα ψάρια, πιθανολογείται ότι έχει μολύνει το 95% των Ελλήνων!

Τα παράσιτα, όπως είναι τα σκουλήκια (έλμινθες) και τα πρωτόζωα (αμοιβάδες, λάμβλιες κλπ.), είναι μικροοργανισμοί που παρασιτούν στον οργανισμό μας και κυμαίνονται από πολύ μικρά έως και πολύ μεγάλα (ακόμη και πολλά μέτρα σε μήκος!).  Τα παράσιτα συνηθίζουν να λαθροβιούν μέσα μας, καταναλώνοντας, χρήσιμες για εμάς, θρεπτικές ουσίες και αποβάλλοντας τοξίνες, που καταστρέφουν τα όργανά μας, μας δηλητηριάζουν και εξαντλούν την άμυνά μας.
Η μόλυνση γίνεται συνήθως από τα αυγά και τις προνύμφες των παρασίτων μέσω των μολυσμένων τροφών, όπως ατελώς πλυμένα φρούτα και λαχανικά, ανεπαρκώς ψημένο κρέας και ψάρι, καθώς και το μολυσμένο νερό. Τα παράσιτα που μολύνουν τον οργανισμό αναπτύσσονται γρήγορα και εις βάρος του, έχοντας προνομιούχο πρόσβαση στις θρεπτικές ουσίες του, τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα που παίρνουμε συχνά για να δυναμώσουμε την υγεία μας. Και βέβαια, δεν φτάνει που ο οργανισμός μας τρέφεται μόνο με τ’ απομεινάρια της τροφής που αφήνουν τα παράσιτα, το χειρότερο είναι ότι αποβάλλουν και ένα μεγάλο φορτίο τοξινών, που προκαλεί πολύ μεγάλη βλάβη στον οργανισμό μας και την άμυνά του.
Τα παράσιτα είναι υπεύθυνα για ένα πολύ μεγάλο εύρος συμπτωμάτων, λόγω της ανάλογης επίπτωσης στα διάφορα οργανικά συστήματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Γενικά συπτώματα, όπως χρόνια κόπωση, εξάντληση, αύξηση ή απώλεια του σωματικού βάρους, υπερβολική πείνα, άσχημη γεύση και αναπνοή, πονοκέφαλοι και ημικρανίες, ροχαλητό, φαινόμενα αναιμίας, διόγκωση των λεμφαδένων, πόνοι από τις αρθρώσεις κλπ.  Γαστρεντερικά συμπτώματα, όπως ρεψίματα, φουσκώματα, πολλά αέρια, διαταραχές της αφόδευσης, αιμορροΐδες κλπ. Νευροψυχιατρικές εκδηλώσεις, όπως νευρικότητα, ανησυχία, κακή διάθεση, άγχος, καταθλιπτικά φαινόμενα, αϋπνία, διακοπτόμενος ύπνος κλπ. Δερματικές εκδηλώσεις, όπως σπυριά, σμηγματόρροια, φακίδες ή σκούρες κηλίδες, πρόωρες ρυτίδες, πρόωρη φαλάκρα, σπάσιμο των νυχιών, εξανθήματα, αλλεργικές και κνηδωτικές εκδηλώσεις κλπ. Συμπτώματα από το ουροποιογεννητικό, όπως επώδυνες έμμηνες ρύσεις και διαταραχές του έμμηνου κύκλου, σεξουαλική ανικανότητα, συμπτώματα φλεγμονής στις ωοθήκες-μήτρα-προστάτη-ουροδόχο κύστη-νεφρά κλπ.

Ο βιοσυντονισμός είναι το ιδανικώτερο και άκρως αποτελεσματικό εργαλείο, τόσο για την διάγνωση, όσο και για την θεραπεία και την απαλλαγή από τα παράσιτα και όλες τις καταστροφικές επιπτώσεις τους στον οργανισμό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία όλων μας, δεδομένου ότι οι διαθέσιμες συμβατικές μέθοδοι, για την διάγνωση και την θεραπεία, όσον αφορά τα παράσιτα, είναι εξαιρετικά ατελέσφορες και αναποτελεσματικές. Εάν δε, σε αυτά προσθέσουμε και την μεγάλη διαφορά κόστους, τόσο για την διάγνωση, όσο και για την θεραπεία, όπως επίσης και το γεγονός ότι η μεν μέθοδος του βιοσυντονισμού, σαν θεραπευτική μέθοδος, στερείται παντελώς παρενεργειών, ενώ οι συμβατικές μέθοδοι (φαρμακοθεραπείες) έχουν πάρα πολλές παρενέργειες, αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, ότι ο βιοσυντονισμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να σωθούμε από τον πιο ύπουλο, αόρατο και καταστροφικό εχθρό μας. Ειδικότερα με τις φορητές συσκευές της Biomedis και τα εξειδικευμένα προγράμματα που διαθέτουν μπορούμε να απαλλαγούμε από τα κάθε είδους παράσιτα με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία για τον βιοσυντονισμό, ή τις συσκευές βιοσυντονισμού Biomedis, καθώς και για την ενημέρωσή σας σχετικά με την προμήθεια των συσκευών, τον προγραμματισμό τους, όπως και για να πάρετε οδηγίες για την εφαρμογή της κατάλληλης θεραπείας,
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail biomedis.med@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου