Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΤΟ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!





Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού στο Παράλιο Άστρος της Κυνουρίας στην Πελοπόννησο, που οργανώθηκε από την εταιρεία BIOMEDIS και διήρκεσε από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου, όπου συμμετείχαν δεκάδες επιστήμονες απ' όλον τον κόσμο και συζητήθηκαν τα νεώτερα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν την επαναστατική αυτή μέθοδο διάγνωσης και θεραπείας, η οποία ανοίγει ένα μεγάλο και ελπιδοφόρο ορίζοντα στον χώρο της υγείας και ανατρέπει όλα τα έως τώρα δεδομένα.




Ο Βιοσυντονισμός κατευθύνεται στην ουσιαστική υπόσταση του ανθρώπου, που δεν είναι άλλη από δονούμενη ενέργεια, όπως έχει αποδεδειχθεί από τις νεώτερες Φυσικές Επιστήμες, αλλά αποτελούσε και μέρος της αρχαίας υπέρτερης γνώσης που κατείχαν αρχαίοι λαοί, όπως οι Έλληνες, οι Ινδοί και οι Κινέζοι. Ο Βιοσυντονισμός, σαν διαγνωστική και θεραπευτική μέθοδος, βασίζεται κυρίως στη μελέτη και στην ακριβή γνώση της φύσης της ενεργειακής ισορροπίας-ανισορροπίας όλων των καταστάσεων που αφορούν τον άνθρωπο και έτσι αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ένα εξαίρετο μέσο, τόσο για την ανίχνευση της βαθύτερης αιτίας των διαταραχών υγείας, όσο και για την αποτελεσματική θεραπεία τους, με εξαιρετικά μεγάλα ποσοστά αποθεραπείας, όπως δείχνουν διάφορες μελέτες, ακόμη και για ασθένειες που η συμβατική Ιατρική έχει ελάχιστα να προσφέρει. Αυτό οφείλεται κυρίως στο μεγάλο  πλεονέκτημα του Βιοσυντονισμού, που δεν είναι άλλο από τη μοναδική δυνατότητα που μας παρέχει, να κατευθυνόμαστε κυρίως στην αποκατάσταση της πρωταρχικής αιτίας γένεσης των νοσημάτων, ενώ παράλληλα αποκαθιστούμε και τις οργανικές επιπτώσεις που έχουν προκληθεί.
Ο Δρ Ιωάννης Δαύρος, ως πρωτοπόρος στην έρευνα και στις εφαρμοσμένες μελέτες της συγκεκριμένης μεθόδου στην Ελλάδα, υπήρξε κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου και σε διάφορες ομιλίες του, συνέδεσε τη θεραπεία που εφαρμοζόταν στα αρχαία Ασκληπιεία με την Κβαντική θεραπεία και τον Βιοσυντονισμό και κατέδειξε τα μεγάλα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει η σύγχρονη Ιατρική και πώς ο Βιοσυντονισμός ανοίγει ένα νέο μεγάλο ορίζοντα που δίνει αξιόπιστη διέξοδο σε αυτά. Επίσης, σε εμπεριστατωμένη ομιλία του, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τα δεδομένα της μεθόδου του Βιοσυντονισμού, απέδειξε ότι κοινή βάση όλων των νοσημάτων είναι η νοητική-ενεργειακή ανισορροπία. Τελικώς, ως εμπνευστής και Πρόεδρος της «Επιστημονικής Εταιρείας Βιοενεργειακής Υγείας», ανακοίνωσε τα θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ιδιαίτερης βαρύτητας περιστατικών, που έχουν ήδη καταγραφεί και εδώ στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από σχετικές μελέτες της  Επιστημονικής Εταιρείας. Συγκεκριμένα ανέφερε περιστατικά με θεαματική αποκατάσταση βλάβης στον εγκέφαλο και εγκεφαλικής παράλυσης, όπως αποστήματος στον εγκέφαλο με συνοδό ημιπληγία, εγκεφαλικού επεισοδίου με παράλυση, βαριάς θλάσης εγκεφάλου με παράλυση και βαριάς κάκωσης του εγκεφάλου σε άγρυπνο κώμα επί 2,5 χρόνια με παράλυση, καθώς επίσης και άλλων «ανίατων» νοσημάτων, όπως βαριάς νόσου του Alzheimer.



Δείτε παρακάτω την εισαγωγική παρουσίαση του Δρ Ιωάννη Δαύρου στο Συνέδριο, με την οποία συνέδεσε τους αρχαίους τρόπους θεραπείας με τους σύγχρονους:

 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου